Heel Metaal BV: flexibel, deskundig en betrouwbaar

Heel Metaal BV is een flexibele toeleverancier van plaatwerk en buis. Ons up to date machinepark en hoogwaardig gekwalificeerd personeel staan garant voor kwaliteit en deskundigheid. En niet alleen dat: wij doen er alles aan om onze producten op tijd te leveren. Want afspraak is afspraak. Ook betrouwbaarheid is één van onze kernwaarden.

Wij hebben een grote verscheidenheid aan plaatmateriaal op voorraad, in vrijwel alle gangbare afmetingen en materiaalsoorten. Onze productie is ingericht voor kleine en middelgrote series. Maar ook voor prototypes of assemblage van machines hebben we mogelijkheden. Daarnaast zit het bewerken van buis in ons pakket.
Kwaliteitscontrole heeft bij ons hoge prioriteit. Als klanten dit wensen, leveren wij meetrapporten, leveranciers- en materiaalverklaringen.

Heel Metaal BV heeft veel kennis en ervaring in huis. Graag denken we met onze klanten mee en geven wij advies, bijvoorbeeld over productontwikkeling. Het bieden van toegevoegde waarde, nét dat stapje meer, staat bij ons hoog in het vaandel. Voor de productie, maar ook voor andere zaken. Want ondernemen is meer dan alleen het maken van een mooi product.

Zo zijn we er trots op dat Heel Metaal BV een erkend leerbedrijf is. Bij ons maken jongeren kennis met techniek en leiden we ze met veel plezier op voor een vak.

Maar ook ons eigen personeel wordt regelmatig bijgeschoold, om hun ontwikkeling en expertise op een hoger peil te brengen.
Ook duurzaam ondernemen vinden we belangrijk. We geven dan ook veel aandacht aan veiligheid, milieu en sociale betrokkenheid. Heel Metaal BV is bijvoorbeeld actief betrokken bij lokale initiatieven, goede doelen en verenigingen.

Kortom, flexibel, deskundig en betrouwbaar….Dat is waar Heel Metaal BV voor staat én voor gaat.

 

Lees ook onze visie

Heel Metaal logo

Heel Metaal bv

Edisonstraat 28
7006 RD Doetinchem

Dagelijks geopend van
7:30 uur tot 17:00 uur

Tel: 0314-760900

Email: info@heelmetaal.nl
Offerte:verkoop@heelmetaal.nl

Kvk nr: 09143032 

Wat wij belangrijk vinden:

Lees hier onze visie

Volg ons

FacebookLinkedIn

Heelmetaal NEN-EN-ISO-9001: 2015! gecertificeerd